dijous, 21 de maig del 2009

Ja estem a la Viquipèdia, ja som alguna cosa


Avui al matí, Lluís i jo, ens hem emportat una gran alegria, després de dies, mesos i anys que portava Lluís estudiant el dia a dia de la democracia-cristiana valenciana o si ho preferiu la Unió Democràtica del País Valencià, ha descobert la seua aparició a l'enciclopèdia virtual de la xarxa en el link dedicat al mencionat partit polític. Ací deixe la direcció de la troballa:

«http://ca.wikipedia.org/wiki/Uni%C3%B3_Democr%C3%A0tica_del_Pa%C3%ADs_Valenci%C3%A0»

Ara hi haurà algun malmenpsat que dirà que l'article l'hem fet nosaltres però no!! Tot el contrari, volem aprofitar aquesta finestra per a llançar la pregunta al vent, de qui pot haver sigut la persona tan generosa de tenir en compte un article de nosaltres en cas que algú vulga aprofundir en el coneixement de la malaguanyada Unió Democràtica del País Valencià.
Des d'aquestes línies volem mostrar-li el nostre màxim agraiment.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

l'enllaç és a una unitat local i per tant no se pot consultar.

Joan i Lluís ha dit...

Creiem que ara si està ben col·locat l'enllaç. Gràcies Anònim per l'apunt.

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090531/politica/candidatos-valencianos-debaten-sobre-20090531.html

Ens tenen por de que es vega que gran candidat es Nomdedeu.

Cita:
El espacio Redacción de noche, a las 21.30 horas, será el escenario donde, por primera vez, confronten sus programas electorales el número 6 en la lista del PP, José Manuel García Margallo; el candidato número 12 del PSOE, Andrés Perelló; la número 4 de IU, Esther López Barceló, y la número 7 en la candidatura de UPyD, Ana Falomir.Jo ja he comentat, entreu a deixar el vostre cometari que es vega que en som molts el sque volem un debat amb nomdedeu.

Millor enviar emails a este senyor:

JUAN CANDELA
Director de LPTV

jcandela@lpteva.com